Review Keratin Therapy Pro Remington S8590

Avem un nou review la placa Keratin Therapy. De data aceasta, de la Cristina.

remington (8)

Placa pentru indreptat parul Keratin Therapy Pro Remington S8590 este una dintre jucariile mele preferate, cand vine vorba de aranjat parul in contratimp. Imi ia maxim 10 minute (daca il bibilesc, suvita cu suvita) sa-mi indrept parul, acum ceva mai lung.
Noutatea acestei placi (ultima fita in domeniu) consta in infuzia cu cheratina a invelisului ceramic, asigurandu-ne astfel un par mai protejat cu 57% (comparativ cu placa de par standard Remington).
In cazul in care nu stiati, cheratina este o proteina esentiala a firului de par, cu rolul de a mentine parul puternic, lucios si sanatos. In industria cosmetica este folosita in compozitia produselor pentru par, ingrijirea pielii (sapunuri, creme) si a unghiilor.
In cazul acestei placi de par, micro-particulele de cheratina sunt transferate in firele de par, la contactul cu invelisul ceramic. Cam ca in clipul de mai jos.

Daca o luam logic, atunci fiecare folosire a placii ar echivala cu un tratament pentru parul nostru. Ce ma roade pe mine tine de ordin tehnic, ca nah, am fost la profil real, in liceu: Oare cate molecule de cheratina contin placile? In cat timp se epuizeaza moleculele de cheratina de pe placi? Se distribuie uniform aceste molecule sau cu cat o folosim mai mult, cu atat se distribuie mai multe? Conteaza timpul de utilizare?
Pana aflam aceste raspunsuri, va spun ca a doua smecherie a acestei placi este ca invelisul ceramic contine un senzor de caldura, cu rol de a limita expunerea firului de par la caldura excesiva. Cand pornim placa (de la buton, desigur) senzorul de caldura ne va avertiza la cat sa fixam temperatura, pentru a obtine un rezultat optim, fara a deteriora firul de par. Asta mi s-a parut foarte misto.

remington placa keratina

La capitolul detalii tehnice, mentionez ca timpul de incalzire este de 15 secunde, iar temperatura poate fi setata pana la 230 grade Celsius! Si da, are display digital (spre deosebire de S9500, cu a ei rotita) , cu 5 trepte de temperatura – intre 160 si 230 grade Celsius, functie de blocare a temperaturii, functie Turbo Boost, inchidere automata de siguranta, pivot de blocare pentru depozitare si un calbu extrem de lung (util, ca in cazul tuturor produsele Remington).

remington (5)

Daca ar fi sa o compar cu celelalte doua placi ale mele – S9500 si S6600 – atunci o prefer cu siguranta pe aceasta. Am observat ca S6600, adica placa pentru indreptat si ondulat Multi Style, imi agreseaza mai mult parul, spre deosebire de placa pentru indreptat parul Pearl Remington S9500 sau aceasta. Parul meu fin si usor deteriorat este mult mai sensibil la caldura, de aceea am preferat-o pe ea in ultimele luni.
Spre deosebire de surorile ei, S9500 si S6600, S8590 se incalzeste la fel de repede (15 secunde) ca S6600, dar mai incet ca S9500 (10 secunde); si atinge aproximativ aceeasi temperatura ca S9500.
In ce priveste pretul, S8590 este cea mai scumpa dintre cele trei placi de par. Da, dar beneficiaza si de cea mai noua tehnologie pentru protectia parului.
Dupa atata vorbarie haideti sa vedem si rezultatul unei sesiuni de indreptare a parului, folosind aceasta placa.

remington placa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>